La feina conjunta de Mossos i Guàrdia Urbana ha desmantellat un local de venda de drogues. Foto: Arxiu

Els Mossos d’Esquadra i la Unitat Kilo de la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet han desmantellat un pis de la ciutat des d’on dos individus venien drogues. Es tracta de dos nois de 19 i 27 anys que, des d’un habitatge ubicat a l’avinguda del Carrilet, al barri de Santa Eulàlia, es dedicaven a la venda de cocaïna, marihuana i haixix.

Les unitats de les dues policies van entrar al domicili divendres passat, després d’haver controlat l’activitat que es duia a terme al pis durant mesos. De fet, la investigació va començar l’hivern passat, quan els agents van saber que molta gent anava a aquest pis molt sovint. Durant aquests mesos, Mossos i Guàrdia Urbana van comprovar que a l’habitatge s’hi venien substàncies estupefaents.

A més, tot i el decret d’alarma aprovat pel govern de l’Estat, els agents van constatar que molta gent continuava anant a aquest domicili, incomplint amb el confinament decretat i trencant totes les normes de reduir la mobilitat i mantenir la distància social.

Durant l’escorcoll que van fer divendres passat, els agents van trobar drogues a punt per vendre, així com bàscules per pesar les substàncies. Els dos principals sospitosos van ser detinguts i van passar a disposició del jutge de guàrdia, que els va deixar en llibertat amb càrrecs.