Moltes rates surten de les obres al parc de la Torrassa. Foto: Defensem el Castell

Diferents veïns i veïnes han detectat la presència de rates en diferents punts de Collblanc i la Torrassa, com al Pont de la Torrassa o als parcs infantils de la plaça del Vidre i el carrer Transformador. Aquests casos se sumen al que Línia l’H va denunciar el mes passat, en què explicava que s’havien vist rosegadors al Castell de Bellvís.

Davant d’aquest augment de la presència de rates que han detectat els ciutadans, l’Ajuntament explica que té controlats dos punts des d’on en surten moltes: el parc de la Torrassa i les vies del tren. En aquest punt, des del consistori expliquen que reclamen a Adif que netegin l’entorn de la via “de manera continuada”.

Pel que fa al parc de la Torrassa, el moviment de terres per construir el nou camp de futbol ha fet que les rates que hi havia allà s’hagin escampat per tot el barri, però fonts municipals asseguren que han començat a treballar en un pla integral per al barri que implicarà diferents àrees de l’Ajuntament per eliminar les rates.

Però a banda de la presència de rates als parcs i carrers, els veïns també denuncien l’abandonament de diferents punts del barri, com les tanques del parc infantil de la plaça Guernica o el mal estat de conservació del pont de la Torrassa.

A més, a principis de curs també van denunciar els desperfectes que hi va haver a l’escola Pere Lliscart.