Les bosses amb els cinc quilos de droga decomissats per la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet. Foto: Ajuntament

Una operació de la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet va acabar amb un home detingut i el decomís de cinc quilos de marihuana. Els fets van passar dilluns 19 d’octubre, quan els agents van escorcollar un home que sortia d’un club cannàbic amb una bossa de grans dimensions. A dins hi portava cinc quilos de marihuana repartits en sis bosses de plàstic transparent i que havia envasat al buit perquè la substància es conservés millor.

El local del club cannàbic on es va produir l’operació està situat a l’avinguda Carrilet, al barri del Centre, i els agents van actuar-hi després de rebre diverses queixes dels veïns, que van denunciar que s’hi estava traficant amb substàncies estupefaents. La Guàrdia Urbana va organitzar un dispositiu de vigilància durant una setmana per comprovar-ho.

Els agents consideren que la gran quantitat de droga intervinguda “estava destinada al tràfic d’estupefaents o a l’afavoriment del consum de substàncies a través de la seva distribució a petita escala” i per això acusen al detingut d’un delicte contra la salut pública. A més, la investigació continua oberta i ara se centra en el responsable del club.