La Guàrdia Urbana ha posat 97 denúncies durant aquest cap de setmana. Foto: Ajuntament

La Guàrdia Urbana de l’Hospitalet ha sancionat gairebé un centenar de persones durant aquest cap de setmana per incomplir les restriccions per frenar la segona onada del coronavirus. Segons les dades publicades per l’Ajuntament, els agents han denunciat a 97 persones i a quatre locals després de fer gairebé 200 identificacions en diversos controls.

Des de divendres i fins diumenge, el cos de la Guàrdia Urbana va atendre 92 requeriments de serveis nocturns per queixes i molèsties de soroll en habitatges. Els agents també han augmentat les denúncies que han posat per consumir alcohol a la via pública, per incomplir les restriccions del toc de queda que prohibeix sortir de la ciutat o per reunions que hi havia en pisos amb més de sis persones.

Així doncs, la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet ha posat 36 denúncies per beure alcohol al carrer, una pràctica prohibida per la nova normativa de la Generalitat, una trentena més per no complir amb les restriccions del toc de queda i estar al carrer durant la nit sense justificació, tretze multes per celebrar una reunió en un pis amb més de sis persones i set per no portar la mascareta. A més, els agents també han sancionat a quatre locals que també incomplien les normes per frenar els contagis.