Reclamen la restauració de les pèrgoles. Foto: Twitter (@AVVSomSEulalia)

Un grup de veïns i veïnes del barri han creat una plataforma per demanar que el parc de l’Alhambra es mantingui tal com està i no es perdi cap element d’aquesta zona verda. Aquest grup s’ha organitzat arran de la proposta de l’Ajuntament perquè aquest espai acabi acollint el nou poliesportiu del barri. Un altre dels objectius d’aquesta nova plataforma és que el consistori recuperi l’estructura de les pèrgoles que va fer enderrocar al febrer. De fet, un grup de veïns ho va tornar a reclamar amb pancartes al Ple del passat 26 de març.

Quan va donar l’ordre d’enderroc, el govern municipal va explicar que ho havia fet arran de la recomanació dels tècnics municipals i dels Bombers davant les deficiències de l’estructura i els problemes en seguretat que podia provocar el seu estat.

Pel que fa a la ubicació del nou poliesportiu del barri, des de l’Associació de Veïns Som Santa Eulàlia protesten a través de les xarxes socials perquè fa mesos que esperen els diferents avantprojectes, que també han d’aclarir a quin espai del barri es construirà el nou equipament.

Sobre això, l’alcaldessa Núria Marín va explicar en l’entrevista que aquest mes publica Línia L’H que el procés arrencarà un cop s’hagin celebrat les eleccions municipals, és a dir, després del 26 de maig.