La cultura popular sempre és protagonista de la festa. Foto: Arxiu

Bellvitge estarà de festa fins al 15 de setembre. Nou dies de Festa Major que ompliran tots els carrers del barri d’activitats de tota mena i pensades per a tots els públics, però on tindran un gran protagonisme la música, el teatre i les activitats infantils.

A més, aquest any serà especial perquè la festa celebra el 40è aniversari des que es va posar en marxa. També bufen les espelmes activitats com l’Estand sociocultural, que suma tres dècades organitzant activitats, i el Festival de Teatre Amateur de Bellvitge, que aquest 2019 arriba als vint anys.

Alguns dels plats forts musicals d’aquest any són el concert de Dani Flaco, que tocarà dimarts 10 de setembre a la plaça del Mercat a partir de dos quarts d’onze del vespre, o la nit de dj que, sota el nom Bellvitge Music Festival, es farà el mateix dia, a partir de les deu de la nit, al Parc Metropolità. Al mateix parc, el dissabte 14 s’hi farà el Festelparc-XX Nit Jove, en què tocaran Roba Estesa, Santa Salud i Eztarre.

CULTURES DEL MÓN
Una altra de les activitats més esperades serà la Festa Holi, que es farà el mateix dissabte a les dotze del migdia.

A més, com és tradicional, durant tots els dies es faran activitats populars i culturals per mostrar danses i tradicions de diferents punts de l’Estat i de la resta del món.