Una de les operacions conjuntes de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra contra el tràfic de drogues. Foto: Ajuntament

Les operacions policials conjuntes entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han aconseguit augmentar en un 35% el nombre de detinguts per cometre delictes relacionats amb el tràfic de drogues.

Així ho creuen des de l’Ajuntament, que recentment ha publicat unes dades en què asseguren que s’ha reduït el nombre de delictes comesos aquest estiu a la ciutat.

Segons el comunicat del consistori, han baixat els furts, els robatoris i altres infraccions contra el patrimoni, que són la majoria de delictes que es denuncien a la ciutat. Els furts han caigut un 41%, els robatoris amb violència o intimidació un 29% i els robatoris amb força un 28%.

Una de les operacions conjuntes es va produir al barri de Pubilla Cases el 28 de setembre. Agents dels Mossos i de la Guàrdia Urbana van detenir un home relacionat amb una plantació de marihuana que hi havia al soterrani d’un local, que havia estat una ferreteria, al carrer Mina.