L’entrada a les escoles és un punt important per evitar aglomeracions i contagis. Foto: Twitter (@nuriamarinlh)

El confinament de grups escolars a l’Hospitalet ha arribat la segona setmana de curs. Si durant els primers dies no es va detectar cap positiu que obligués a aïllar cap grup, Ensenyament va explicar que el 22 de setembre hi havia 17 grups escolars bombolla aïllats.

El centre més afectat és l’Escola Montessori. En aquest centre concertat del barri de la Torrassa hi ha tres grups confinats. Al mateix barri també hi ha dos grups confinats a l’Escola Sant Jaume. Hi ha la mateixa xifra de grups bombolla confinats a l’Escola Menéndez Pidal i a l’Institut Rubió i Ors, tots a la zona nord de la ciutat.

La resta de grups es reparteixen entre les escoles La Marinae, Pau Casals, Santiago Ramón y Cajal, l’Institut Escola Pere Lliscart, l’Institut Pedraforca, l’Escola Santa Marta, l’Institut Mercè Rodoreda i el Col·legi La Florida.

Actualment, a tot Catalunya hi ha 461 grups confinats en 348 centres educatius. En canvi, encara hi ha 93,6% de centres de tot el país que funcionen amb normalitat i no tenen cap grup confinat.