El govern de Núria Marín ha decidit allargar la llicència de Mobike. La prova pilot d’aquest servei de bicicletes de lloguer s’acabava a finals de març, però va quedar suspès per l’estat d’alarma decretat per fer front a la pandèmia provocada pel coronavirus. Un cop finalitzat l’estat d’alarma, el servei torna a funcionar amb normalitat i l’Ajuntament ha decidit donar un permís especial que estarà en vigor fins que es faci el concurs públic per atorgar el servei de nou.

Mobike, que a principis d’any va anunciar que es passava a dir Movi, també ha aconseguit una llicència per operar a Barcelona, on preveu portar mig miler de bicis, una xifra similar a la que tenen a l’Hospitalet.

PROBLEMES DE MOBILITAT
L’Associació Sumem, que treballa perquè tota la ciutat sigui accessible per a tots els veïns i veïnes, denuncia que durant el temps que el servei no ha funcionat per la crisi sanitària hi ha hagut bicicletes de Mobike mal aparcades.

Creuen que la Covid-19 és només una excusa perquè moltes empreses han treballat i per això no entenen per què el consistori els allarga la llicència.