L’hospitalenca, en la prova de salt d’alçada. Foto: RFEA

L’1 de març de 2019 ja és un dia històric (més) en la trajectòria de María Vicente. L’atleta (que complirà 18 anys el pròxim dia 28) va debutar en un Campionat d’Europa de pista coberta absolut, el que es va disputar a Glasgow durant el primer cap de setmana d’aquest mes, amb una meritòria novena posició en la prova de pentatló. Vicente es va plantar a Escòcia amb la pitjor marca de les 12 finalistes, però va completar una gran actuació en la seva primera cita continental absoluta.

“Estic molt contenta de com ha anat tot. No puc queixar-me de res, segurament la sortida en la cursa de tanques podria haver estat millor i també la prova de salt d’alçada, però en general acabo amb unes sensacions molt bones i amb ganes d’afrontar la temporada de fora de pista”, va explicar l’atleta en declaracions als mitjans de la Federació Espanyola d’Atletisme. La jove va explicar que en la prova de salt de longitud va notar una petita molèstia al tendó d’Aquil·les, però va poder acabar-la sense problemes.

RÈCORD ESTATAL
Vicente va plantar-se a Glagow després de convertir-se en la plusmarquista espanyola absoluta de pentatló, amb una marca de 4.412 punts en el Campionat d’Espanya que es va disputar a Antequera (Màlaga) durant el segon cap de setmana del mes passat.

A banda d’aquesta exhibició, alguns dels seus excompanys d’equip de l’ISS l’Hospitalet també van obtenir bons resultats. Sònia Nasarre i Daniel Ponce van aconseguir batre les seves millors marques personals, mentre que Anna Obradors es va quedar fora de la final dels 200 metres.