L’equip havia acabat en setè lloc el curs 2019-20. Foto: INEF – RCH

El passat dia 3, l’INEF l’Hospitalet va rebre la millor notícia possible: l’equip continuarà jugant a la màxima categoria del rugbi estatal femení, la Divisió d’Honor, després que la Federació Espanyola (FER) acordés suspendre el play-out de permanència, que l’equip de Pablo Arévalo hauria d’haver jugat contra el segon classificat de la Divisió d’Honor B (el CP les Abelles de València ocupava aquesta posició). Tot i que en primera instància (a finals d’abril) la FER havia decidit que el play-off pel títol de la lliga femenina es mantenia, finalment es va coronar com a campiones del curs 2019-20 l’Universitario de Sevilla.

El conjunt taronja havia posat el punt final a la fase regular del curs amb dues victòries (les dues a la Feixa Llarga, contra El Salvador i contra el Sanse) i 12 derrotes en 14 partits. El que toca ara, però, és oblidar aquest curs i començar a preparar el que ve… quan sigui possible.

EL MASCULÍ, CINQUÈ
De la mateixa manera, la temporada 2019-20 s’ha acabat també per al primer equip masculí de Leo Pereira, que posa el punt final a una nova campanya en la Divisió d’Honor B en una meritòria cinquena posició.

L’RCH s’ha mantingut sempre en la zona noble del grup B de la Divisió d’Honor B i ha tancat el curs amb un saldo final de 13 victòries, un empat i sis derrotes en 20 partits. Igual que les seves companyes, el sènior masculí pensa únicament en com ha de ser el curs que ve.