La celebració sobre la gespa del Municipal de Badalona. Foto: FCF

Amb patiment (i l’endarreriment del partit perquè el Terrassa no havia portat els pantalons del seu uniforme suplent, per no coincidir amb el vermell de l’Hospi), però el CE l’Hospitalet va assolir el que volia dissabte passat. Els riberencs van fer valer la seva condició de campió de lliga per tornar a Segona B després de tres anys a Tercera, tot i empatar contra els vallesans (1-1) al Municipal de Badalona.

Després d’uns primers minuts sense un dominador clar, Coro tindria la primera gran ocasió per al Terrassa, però cap a la meitat del primer temps l’Hospi començaria a dominar i podria haver marxat al descans guanyant si Salinas o Eudald (aquest darrer va obligar el terrassenc Ortega a fer una gran aturada) haguessin estat més encertats.

Qui no perdonaria, al minut 10 de la represa, seria Canario. El migcampista va inventar-se un gran xut amb l’esquerra des de la part dreta de la frontal de l’àrea que es va colar fregant el pal de la porteria dels vallesans. El gol donava tranquil·litat a l’Hospi, que veia com els seus rivals necessitaven dues dianes per capgirar el resultat. El gol de Sergi Arranz, al 90, faria que més d’un hagués de patir en el temps afegit, però Badalona es va convertir en l’epicentre de les celebracions riberenques.