L’equip tornarà a lluitar per ascendir a Segona B. Foto: CELH

El dia 8 d’aquest mes arrencaran les sessions d’entrenament del primer equip del CE l’Hospitalet que tenen un únic objectiu: preparar l’equip per al play-off d’ascens a Segona B. I és que després de gairebé tres mesos amb la lliga aturada, els de Jonathan Risueño (renovat per dos cursos el passat dia 3) ja saben que, tot i que la ciutat no està en fase 3, tindran llum verda per tornar a fer sessions d’entrenament.

Així, els riberencs tindran més d’un mes per preparar la promoció d’ascens, fixada per al cap de setmana dels dies 18 i 19 del mes que ve. Encara no hi ha escenari fixat (tot i que el Municipal de Badalona és una de les opcions que sonen amb més força per ser l’escenari del play-off) i el primer rival de l’Hospi seria el Sant Andreu. L’altra semifinal enfrontarà Europa i Terrassa, i els vencedors dels dos emparellaments es veuran les cares per decidir el conjunt del grup català de Tercera que ascendeix.

Els entrenaments seran a porta tancada i en els primers dies es faran en grups reduïts, seguint totes les normes i protocols sanitaris establerts. Les instal·lacions també hauran estat desinfectades prèviament.

CAMPIONS DE LLIGA
El que ningú podrà treure-li al club ja és la condició de campió de la lliga 2019-20. El dia 25 del mes passat la Federació Espanyola va emetre un comunicat donant per acabades les seves competicions, proclamant vencedors de la fase regular els conjunt que les lideressin després del primer cap de setmana de març.