L’alegria de les jugadores després de la victòria. Foto: FCF

Un escenari magnífic, un rival de nivell i el millor resultat possible. La selecció absoluta femenina de Natalia Arroyo va guanyar el seu primer partit de l’any el passat diumenge 20 de gener a la Feixa Llarga (amb més de 2.500 persones a les graderies) contra un dels combinats que l’estiu d’aquest any jugarà la Copa del Món a França, Xile.

Els dos equips van arribar al final dels 90 minuts del temps reglamentari sense gols (Catalunya va tenir les ocasions més clares, com una rematada d’Olga García que la portera xilena va desviar al pal a la primera part, encara que les sud-americanes van estar a punt de marca el gol del triomf en un cop de cap que va marxar per sobre del travesser en la recta final del matx), de manera que el partit es va haver de resoldre des del punt de penal.

La fortuna des del punt fatídic va somriure la selecció: Anna Torrodà, Maria González, Brenda Pérez i Laura Gutiérrez van convertir els seus llençaments, mentre que Noelia García també va contribuir a la victòria catalana amb dues aturades (4-2).

“Ha estat una experiència fantàstica. Volíem respondre esportivament contra una selecció molt més treballada i en ratxa que nosaltres. Marxem amb un record fantàstic, hem demostrat que Catalunya podria ser una selecció que marqués un bon to mundial”, va assegurar la seleccionadora Arroyo als mitjans després de l’enfrontament.