Una sessió d’entrenament de l’AE Bellsport. Foto: AE Bellsport

De tots els equips de futbol sala de la ciutat, només el sènior masculí de l’AECS ha començat el segon mes de l’any amb bon peu. El sènior femení del conjunt de Sanfeliu, per la seva banda, continua a la zona baixa de la seva lliga, mentre que el primer equip de l’AE Bellsport ha perdut més partits (dos) des del passat 16 de gener que en tota la primera volta del curs 2020-21.

Aquesta sèrie de mals resultats ha provocat que el conjunt d’Antonio Mesa vegi com els seus principals perseguidors, l’ETB Calvià, el Sala 5 Martorell i l’Escola Pia Sabadell, se li acosten en el subgrup 3A de la Segona Divisió B.

Els de Bellvitge jugaran precisament contra els martorellencs en un dels partits més atractius del mes, el pròxim dissabte 13 al Baix Llobregat, mentre que els darrers dos partits del mes seran al Sergio Manzano. El Bellsport rebrà, de forma consecutiva, el Cerdanyola FC i l’Atlético FS Ibiza.

A la Segona Divisió Nacional femenina, per la seva banda, l’AECS apura les opcions que té per acabar la primera fase entre les quatre primeres i no haver de jugar-se la permanència a la categoria en el segon tram del curs. Les de Sanfeliu jugaran a casa contra el CFS Eixample, visitaran Ripollet i rebran la Penya Esplugues B entre finals d’aquest mes i principis de març.

Per últim, el sènior masculí de l’AECS també es jugarà l’objectiu de la segona fase d’aquesta temporada en tres partits, entre els dies 13 i 27 d’aquest mes. Si els de Sergio Lamaña acaben entre els tres primers, es convertirien en un dels candidats a pujar a Segona B, mentre que si finalitzen el primer tram entre el quart i el novè, l’objectiu serà la salvació. Estel Vallseca, UBAE i Xarxa Horta seran els últims rivals.