Real tindrà l’afició de part seva. Foto: Diego Valenzuela

El renacer del Fénix. El pròxim divendres 13 es podrà comprovar si el nom de la vetllada en la qual Isaac Chaca Real lluitarà pel títol de la Unió Europea del pes superwelter és una premonició o no. El veterà púgil de la Torrassa compta enrere els dies que falten per tornar a pujar a un quarilàter… i en aquest cas amb un premi extra en forma de cinturó.

La lluita que l’enfrontarà al finès de 24 anys Tomi Silvennoinen al pavelló Francisco Calvo de Barcelona serà la primera vegada en més de dos anys que Real lluiti per un campionat continental. Les dues darreres derrotes del seu rècord, de fet, es remunten a aquest 2017 (a França contra Cedric Vitu pel títol de l’EBU i a la Vall d’Hebron de Barcelona contra Sergio García pel campionat World Boxing Council Silver).

Després d’aquell any, Real ha despatxat amb victòries els combats contra els georgians Ambrosi Sutidze i Davit Makaradze i contra el nicaragüenc Félix Matamoros i ha hagut de superar una lesió a la seva mà dreta que el va fer passar pel quiròfan i perdre’s bona part de la temporada 2018-19.

La vetllada, com sempre que lluita el de la Torrassa, l’organitza Gallego Prada. Les entrades ja estan a la venda al portal web del gimnàs i promotora de la Torrassa, tot i que els bitllets de públic general ja estan esgotats. Resten, doncs, els de ringside i totes les entrades VIP.