L’Hospi va tornar a la feina el passat dimarts 1. Foto: Alex Gallardo / CELH

Fumata blanca. El CE l’Hospitalet, l’AECS i l’AE Bellsport ja saben que l’inici del curs 2020-21 serà el tercer cap de setmana del mes que ve. La reunió que van mantenir la Comissió de presidents de les federacions autonòmiques el dia 31 d’agost va servir per aprovar el calendari de les competicions de futbol i futbol sala organitzades per la Federació Espanyola (RFEF), tot i que la decisió encara ha de ser ratificada per la Comissió Gestora el dia 14.

Si això passa significarà que el protocol sanitari que els equips han de complir (i que l’ha d’elaborar la Generalitat) està a punt, de manera que les lligues del curs 2020-21 començaran els dies 17 i 18 d’octubre.

EL CELH JA CONEIX ELS RIVALS
D’aquells tres, l’únic equip de la ciutat que no estarà en la mateixa categoria que el curs passat serà l’Hospi de Jonathan Risueño, que el mateix dia de la reunió va conèixer els seus rivals en la renovada Segona Divisió B.

Els riberencs són un dels 11 conjunts del subgrup A del grup 3; 10 d’aquests equips són de Catalunya (Barça B, Espanyol B, Cornellà, Prat, Badalona, Nàstic, Lleida, Llagostera i Olot), mentre que l’altre és l’Andorra.

EL FUTSAL ES POSA EN MARXA
L’Hospi es va posar en marxa el passat dia 1, però els dos principals equips de futbol sala de la ciutat també han començat ja a treballar. L’AECS és qui més s’ha mogut al mercat, fitxant vuit jugadores per al primer equip (i també canvia de tècnic, amb l’arribada d’Héctor Sánchez). L’equip tornarà a jugar a Segona Nacional.

El Bellsport d’Antonio Mesa, per la seva banda, seguirà a Segona B. Els de Bellvitge van tornar a la feina el 19 d’agost i faran un stage a Salou el cap de setmana del 12 i 13 d’aquest mes (amb amistosos inclosos) i jugarà contra l’Arenys el dissabte 19.