La iniciativa la du a terme Monkey Fingers. Foto: Santa Eulàlia Comerç

Les botigues i comerços de Santa Eulàlia s’han omplert de color en el marc de la campanya Santa Eulàlia Guapa que organitza el grup de comerciants del barri.

L’objectiu és dinamitzar el barri, segons expliquen els organitzadors, i recuperar els carrers com a espais expositius. Així doncs, els establiments locals han pintat les seves persianes a càrrec de Monkey Fingers, tres artistes provinents del món del grafiti i el disseny gràfic.

MÉS DINAMITZACIÓ
Els passats dies 4, 5, 6 i 7 de juny el barri va celebrar per primera vegada la ruta gastronòmica Santa Eulàlia de Tapes. L’esdeveniment va estar organitzat per l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament, amb la col·laboració de Santa Eulàlia Comerç i el Gremi d’Hostaleria i Alimentació de la ciutat. Hi van participar nombrosos establiments de restauració del barri, en el marc de la celebració de la Festa Major. Tots ells oferien una tapa amb una canya de cervesa, una copa de vi o un refresc per dos euros i mig.

L’objectiu de les jornades va ser dinamitzar i impulsar els establiments del barri, una finalitat que comparteix amb la Festa del Comerç, que es va celebrar el dissabte 6 de juny, coincidint amb la ruta i la Festa Major.

En aquesta sortida al carrer hi van participar una cinquantena de botigues del barri i va haver-hi una mostra d’artesans i diverses activitats.