El cruixent de pollastre Pota Blava, guacamole i xips de carxofa del Prat és la proposta del Restaurant Bosàbé que s’ha emportat el premi a la millor tapa del Quintotapa d’enguany.

Dilluns 28 de maig, els quatre xefs que formen el jurat especialista d’aquesta edició es van reunir al Centre Municipal de Formació i Orientació al Treball per triar el millor plat d’entre els 10 finalistes que van escollir diferents crítics gastronòmics.

A la ruta hi havia fins a 69 propostes per triar, però el jurat va premiar el Bosàbé per la tècnica i el sabor del seu plat, elaborat amb producte fresc i de temporada procedent del Parc Agrari del Baix Llobregat.

El premi a la tapa més popular, guardó que atorguen els participants de la ruta gastronòmica amb els seus vots, va recaure a l’Escola Restaurant El Repartidor, que va apostar per una tapa marinera de calamar, acompanyat amb carxofa del Baix Llobregat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram