El sector de la restauració ha estat un dels més perjudicats per la crisi del coronavirus. Bars i restaurants van ser dels primers establiments que van haver de tancar per evitar aglomeracions quan es va posar en marxa el confinament i, segons les fases de desconfinament que va anunciar fa unes setmanes el govern central, seran un dels últims a poder reprendre el negoci amb normalitat.

Però aquestes mateixes normes diuen que, de moment, poden començar a vendre els seus productes per emportar-se. És per això que l’Ajuntament facilitarà l’obtenció del permís que necessiten bars i restaurants per portar menjar a domicili.

Ara, aquest procés administratiu es podrà fer per internet a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de l’Hospitalet. Els propietaris dels bars i restaurants que ho vulguin només han d’enviar tota la documentació i els serveis municipals s’encarregaran d’analitzar-los i de posar-se en contacte amb ells per explicar-los tots els detalls. En aquest sentit, des del consistori recorden que, davant la situació sanitària en què ens trobem, cal extremar les mesures higièniques.

A més, també ha elaborat una llista amb tots els locals que ja ofereixen aquest servei per apropar-los als clients.