El restaurant 25 Roselles ha estat el guanyador de la sisena edició de la ruta gastronòmica ‘A la tardor, platillos!’. Aquest establiment s’ha emportat el premi Platillo de l’Hospitalet, el que trien els veïns i veïnes que han participat en la ruta.

A més del restaurant 25 Roselles, també han estat premiats la xarcuteria Malkoa, que s’ha emportat el guardó al Platillo més saborós; el restaurant Punt i Coma, de l’Hotel SB Plaza Europa, que ha aconseguit el premi al Platillo més creatiu; i el Cau del Vermut, que ha rebut el reconeixement al Platillo de més qualitat gastronòmica.

En l’edició d’enguany de la ruta gastronòmica, que fa sis anys que es fa cada tardor i que aquest any ha estat apadrinada per la xef olotina Fina Puigdevall, que té dues estrelles Michelin, hi han participat 24 establiments, entre bars, restaurants i cocteleries, que han servit més de 6.000 platillos i 400 còctels, unes xifres que han permès batre el rècord de participació.