Benvolguts veïns i benvolgudes veïnes,

El passat dijous 11 de juny vaig ser nomenat regidor de l’Ajuntament de Barcelona i vaig assumir la responsabilitat de ser regidor de les Corts, entre altres tasques municipals. És per això que voldria saludar-vos i fer-vos arribar una primera reflexió.

Aquest és un nou repte personal que emprenc amb il·lusió, responsabilitat i amb un gran compromís cap a vosaltres i el territori. Un territori amb una extensió petita, però amb un sentiment de pertinença enorme. Assumeixo el nou càrrec amb les ganes d’una dedicació profunda i exigent per compartir amb vosaltres el dia a dia dels tres barris de les Corts, d’estar a peu de carrer per conèixer les vostres inquietuds, dubtes i incerteses per tal de poder donar la millor resposta des del govern municipal.

Arribo amb voluntat de servei i d’aprendre de tots i totes, de descobrir les peculiaritats dels barris de les Corts i els seus carrers i places, d’explorar la seva idiosincràsia, de saber de la seva història. I, per aconseguir-ho, us demano col·laboració i complicitat, amb nosaltres, però també amb el veïnat, amb les entitats i associacions, amb la cultura, amb el comerç, amb la xarxa social i veïnal que forma aquest petit gran territori.

Em sentireu dir que Barcelona no és només l’agregat dels seus deu districtes, Barcelona és sobretot la seva gent, i els cortsencs i cortsenques hi tenen molt a dir en la construcció de la ciutat que volem, amb ambició d’estar al món però solidària, econòmicament potent però amb especial atenció als desfavorits, amb dinamisme i a la vegada amb qualitat de vida, metropolitana i sobretot mediterrània.

Ara ens trobem en unes circumstàncies extraordinàries, però personalment, i en nom del meu equip, us asseguro que treballarem de valent per afrontar la situació que ha generat la crisi de la covid-19 i això que anomenem eufemísticament “la nova normalitat”, perquè el districte torni a ser el que era, per atendre de manera prioritària aquells col·lectius més vulnerables, per reactivar el comerç i l’economia del territori, per donar resposta a les necessitats dels més menuts, de les persones grans i del veïnat, per impulsar nous projectes que han sorgit arran d’aquesta pandèmia…

No volia acabar sense agrair la tasca feta pel meu antecessor, en Xavier Marcé, que les circumstàncies l’han portat a liderar ara el districte de Nou Barris. Molta sort.

Sense més, us envio una cordial salutació.