Sembla que la fiscalia del Gobierno Español necessita uns caps de turc a qui carregar el dret a decidir del 9N i sembla que aquests seran el triangle Rigau, Homs i Mas entre d’altres. I també sembla que això ja estava cantat pel PP molt abans que la fiscalia digués el que faria.

En fi, que el conte de la divisió de poders és una farsa i el poder judicial és un simple titella del Gobierno de España. Davant de tot això, jo vull inculpar-me pel 9N; vull inculpar-me per haver estat voluntari en el 9N en contra d’un Gobierno que sembla enyorar el seu 20 N; vull inculpar-me per ser un funcionari del Estado Español que va secundar l’obertura d’un centre d’ensenyament durant el 9N; vull inculpar-me per deixar passar més de 5.000 votants, alguns del No-No, durant una jornada pacífica i democràtica; vull inculpar-me per no acatar una llei, la Constitución del 1978, que jo no vaig votar; vull inculpar-me per fer recer voluntàriament a Rigau, Homs i Mas el 9N i vull inculpar-me per anar en contra del Gobierno de España que diu defensar el Estado de Derecho però que em prohibeix el dret a votar.

Tot plegat per defensar un dret a decidir que els dels No, que també NODO, poguessin exercir malgrat que m’ho vulguin prohibir a mi. Ara sols resto a l’espera de dues coses, que molts voluntaris del 9N enviïn una carta com aquesta i que el TC vingui al pobre diable que sóc. Quina feinada per aquesta Espanya de pa i braus.