He llegit amb vergonya, molta vergonya, la notícia del cobrament de dietes per molts diputats al Congrés de Madrid, que, tot i tenir el domicili a la capital, se n’aprofiten i en cobren com els que no hi viuen. Tota aquesta gent hauria de plegar ara mateix i, si no, l’haurien de fer fora de la política com més aviat millor.

La justícia ja trobarà com amagar o apaivagar aquest escàndol, però jo, i gairebé la totalitat dels ciutadans, ja els hem jutjat moralment.

Viure en un país amb uns personatges així reafirma, una vegada més, que necessitem una regeneració urgent de la política a tots els nivells: de Govern central, autonòmic i municipal.

No es pot seguir ni un minut més amb aquesta situació, amb aquesta gent impresentable que només estima la cartera i roba al país. Si no, existeix el perill que el país es faci ingovernable amb aquests exemples tan desafortunats, tristos i indignants.

Espero, per tant, que el conjunt del poble espanyol tingui prou memòria quan arribin les properes eleccions per dictar-hi el veredicte final i que aquests personatges passin al llibre d’història marcats i assenyalats pels segles dels segles.

Ramon Riu

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram