Zacaries Pacheco de Moraes, un home brasiler de 81 anys d’edat va ser tirotejat per un desconegut mentre treballava al bar de la seva propietat en una petita ciutat de l’oest de Brasil. Els metges que el van tractar van assegurar que Zacaries continuava viu gràcies a la seva dentadura ja que aquesta va desviar la bala cap a la gola i va evitar que aquesta impactés contra el seu cervell.

Exigeix 15.000 euros per haver-se clavat una espina de rosa. Un home que va comprar una rosa a un supermercat a Florida ha demandat al comerç i a la companyia proveïdora per 15.000 dòlars per haver-se punxat amb una de les seves espines, va informar el divendres un diari local. Charles Imwalle, un guia de pesca de 41 anys, reclama aquesta indemnització per pagaments compensatoris i danys, i afirma que la punxada li va causar forts dolors i inflor en una mà, per la qual cosa va haver de pagar per atenció mèdica i perdre dies de treball. Imwalle va comprar la rosa, importada de Colòmbia, tres mesos enrere i dilluns va demandar per negligència a aquesta companyia i a la importadora de flors Passion Growers, amb seu a Miami.

Alcalde veterà. Licinio Prieto, del PP, és l’alcalde més vell d’Espanya. Va complir 89 anys pocs dies després de revalidar el pasat 22 de maig la majoria absoluta al capdavant de l’ajuntament del municipi avilès de Cuevas del Valle (537 habitants censats) i ara es troba a l’espera de tornar a prendre possessió del càrrec el pròxim 11 de juny.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram