El Festival Jardins de Pedralbes va tenir dimarts de la setmana passada una visita molt especial, la del cineasta i clarinetista Woody Allen.

Allen va arribar a Pedralbes en el seu paper de músic de jazz i va interpretar, juntament amb la banda The Eddy Davis New Orleans Jazz Band una selecció de temes clàssics, entre la qual hi havia cançons d’alguns dels grans noms de la història del jazz i el blues, com ara Louis Armstrong o Johnny Dodds.

Allen, tot i que passa per un moment molt complicat a causa de les acusacions d’abús per part de la seva filla adoptiva Dylan Farrow, va poder comprovar com a Barcelona el seu prestigi segueix intacte. I és que els jardins del Palau Reial de Pedralbes van presentar un ple absolut, més de tres mil persones, per gaudir d’un concert que, tot i no ser espectacular, va aconseguir crear una atmosfera autèntica que recordava Nova Orleans i els seus clubs.

El concert va durar una hora i quart i va permetre veure un Allen que, en alguns moments, semblava una mica absent i a punt d’adormir-se, mentre que en d’altres demostrava la seva vitalitat i s’animava a ser el protagonista del concert.

Sigui com sigui, Allen, que sempre s’ha agafat les seves aparicions musicals com una afició, va comprovar que a Barcelona segueix tenint un públic molt fidel i entregat.