Colla de Diables

La Colla de Diables recull la Medalla d’Honor. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament va celebrar el 30 de novembre l’acte de lliurament de les Medalles d’Honor de la ciutat del 2022. L’acte, presidit per l’alcaldessa Ada Colau, va homenatjar les persones i entitats compromeses amb els valors cívics i el desenvolupament de la ciutat en diversos àmbits.

Així doncs, el consistori dona cinc Medalles d’Or de ciutat i dues Medalles d’Honor per districte. A les Corts, els reconeixements van ser per a la Colla de Diables i Timbalers d’Itaca i per a l’Associació de Veïns i Veïnes de Zona Universitària.

Així doncs, la Colla de Diables va rebre el guardó per la seva trajectòria dedicada a agrupar famílies i infants al voltant de les tradicions catalanes i amb la cultura del foc com a bandera, segons les explicacions de l’Ajuntament.

I, per la seva banda, l’Associació de Veïns de Zona Universitària va rebre el reconeixement honorífic per la seva tasca reivindicativa i per les fites aconseguides per a la millora de les condicions de vida del barri.

Amb tot, enguany l’Ajuntament ha premiat catorze entitats entre els deu districtes i onze persones individuals per la seva labor als barris. El consistori també va fer un reconeixement general a persones i entitats per la lluita contra la covid.