Els veïns han protestat contra la residència. Foto: Arxiu

Els veïns de la zona dels carrers Galileu i Joan Güell que s’oposen a l’ampliació de la residència sacerdotal de l’arquebisbat es van reunir ahir amb el bisbe auxiliar de la institució, Sebastià Taltavull, per intentar acostar posicions entre les parts.

La trobada d’ahir es va produir després que els mateixos veïns es reunissin fa uns dies amb l’arquebisbe Juan José Omella. Durant la trobada, tal com ha explicat a Línia Les Corts un dels veïns que hi va ser, Omella es va mostrar comprensiu amb les queixes dels veïns i els va emplaçar a continuar discutint la situació amb Taltavull.

Ahir, durant la trobada, segons explica el mateix veí que ja va formar part de la trobada amb Omella, les converses es van desenvolupar en un clima cordial. El grup de veïns que van assistir a la trobada van proposar a Taltavull crear una comissió per avançar en les converses. Tot i el clima de diàleg, des del bisbat es va insistir que per parlar d’alguna hipotètica modificació del projecte, primer s’ha d’haver aprovat la llicència.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram