Colònia Castells

L’estat actual de les obres del parc de la Colònia Castells. Foto cedida

El 25 de juliol de l’any passat, es va fer el sorteig de divuit habitatges entre els veïns de la Colònia Castells amb dret a reallotjament. Gairebé vuit mesos després, aquests veïns encara no han rebut les claus de les seves noves llars, i no saben quan ho faran.

Així ho denuncia la presidenta de l’Associació de Veïns de les Corts, Adela Agelet, que recorda que “els anteriors trasllats es van fer en un parell de mesos”. Tenint en compte això, els veïns que estan ara pendents de reallotjament van empaquetar fa mesos les seves pertinences per a una mudança que no deixa de posposar-se.

Un parc que no convenç

En paral·lel, Agelet torna a posar damunt la taula el desacord veïnal amb el disseny del nou parc de la Colònia Castells. “Els canvis que vam proposar a l’Ajuntament en l’última trobada, abans de Nadal, no han estat acceptats”, critica. El projecte, doncs, continua avançant tal com estava. “És una confluència de camins, no una zona d’estada”, denuncia Agelet, que creu que no és adequat per a la gent gran, el col·lectiu que més farà servir el parc. En aquest sentit, veu amb preocupació l’aparició de bancs de pedra sense respatller a la zona de les obres.