El solar on es farà el parc. Foto: Arxiu

El pla urbanístic Europa-Anglesola arriba a la seva recta final després d’haver-se posat en marxa a la dècada dels 90. Ho farà, tal com va avançar Betevé fa uns dies, amb la futura construcció d’una nova zona verda a l’àrea que formen els carrers de Numància, de Can Segalar, d’Anglesola i del Doctor Ibáñez.

L’objectiu és que aquest nou parc serveixi per unir el nucli antic de les Corts amb la Diagonal i per mirar d’esponjar les activitats que acull la plaça de la Concòrdia. El Districte vol que el nou espai sigui un punt de trobada veïnal que pugui acollir diferents activitats, com ara fires o espectacles. També hi haurà àrees de jocs infantils.

Els veïns de la zona, per la seva banda, celebren la construcció d’aquest nou parc però consideren que tindrà massa desnivell. També creuen hi ha pocs espai verds, poca vegetació i massa zones dures.

INVERSIÓ PRIVADA
El nou parc l’executa l’Ajuntament però el paguen els promotors dels pisos que formen part del projecte urbanístic. El cost serà al voltant del milió d’euros i el Districte calcula que les obres comenci a l’estiu i estiguin acabades a principis de l’any que ve.