Entrada escola Thau

L’entrada a l’escola Thau per l’avinguda Esplugues. Foto: Google Maps

L’Ajuntament ha anunciat que preveu aplicar diversos canvis en la mobilitat a l’avinguda d’Esplugues i al seu voltant, al barri de Pedralbes, per millorar l’accés a les escoles i els instituts de la zona. Així ho va confirmar el consistori durant el consell plenari del 16 de maig.

La iniciativa ve de la demanda que havien traslladat tres institus i escoles de la zona (escoles Thau i Solc i l’Institut Pedralbes) al districte de convertir l’avinguda Esplugues en una zona escolar de 30. I és que les alarmes van saltar el passat mes de març després d’un atropellament a un infant.

Més busos i canvis viaris

Així, entre les mesures que el Districte va anunciar al plenari hi ha la implementació d’una estació de busos llançadora entre la parada dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sarrià i l’avinguda d’Esplugues per captar alumnes del Vallès Occidental. El consistori també preveu perllongar el bus V5 a l’avinguda Pearson.

D’altra banda, el consistori també farà canvis viaris a la cruïlla entre l’avinguda d’Esplugues i el carrer de González Tablas per millorar la fluïdesa dels autobusos i augmentar la capacitat viària del carrer.
Amb tot, les mesures s’han d’acabar de concretar quan l’Ajuntament hagi parlat amb els centres implicats i, si tot va bé, es comencin a implementar durant aquest mandat.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram