La cultura popular tindrà, novament, un pes destacat durant la Festa Major. Foto: Diables de les Corts

La Festa Major de les Corts ja és a tocar. A partir del pròxim dia 2 d’octubre i fins al 12 del mateix mes, els cortsencs podran gaudir d’una nova edició de la seva festa, que un any més arriba farcida d’activitats interessant.

El programa d’enguany incorpora, com sempre, música, concerts, espectacles, balls, concursos, jocs, esports… Tota una sèrie d’actes en una trobada que de manera progressiva s’ha anat fent més propera als veïns. En aquesta línia, tal com destaquen des del Districte, hi ha ajudat molt “el web específic de la Festa Major i les xarxes socials”, però sobretot “l’impuls dels cortsencs i les cortsenques que viuen, com ningú, la seva festa gran”.

El programa d’aquest 2015 fa goig. Només cal veure com inclou un seguit d’activitats molt destacades: el matí casteller d’alta volada a la plaça de Comas, el concert amb l’orgue del Remei, el seguici popular i el correfoc unitari, a càrrec de les colles de foc i tabalers de les Corts, la trobada de corals a l’AXA, els itineraris gratuïts per conèixer indrets clau de la història del districte, la trobada de bandes de música de Catalunya, les exposicions, les activitats de caràcter extraordinari de La Caldera, el teatre de l’ACTAC, les actuacions de l’Orquestra de Cambra d’Acordions de BCN i de la Banda Municipal de Barcelona, el concert líric amb el guanyador de l’edició precedent del CIM, les danses tradicionals…

FESTIVAL DE CIRC
El festival de circ de carrer ‘CirCorts’ és una de les activitats més idiosincràtiques de la Festa Major. Els espectacles que programa són una gran representació de l’evolució del teatre de carrer actual i una expressió del circ més contemporani i més audaç. Enguany el festival arriba a la setzena edició i incorporarà una dotzena de noves creacions.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram