El Concurs Internacional de Música de les Corts, organitzat conjuntament pel Districte, el Centre d’Estudis Musicals A Tempo, VoxMusic Associació i l’Associació Per l’Altre Cor Cremat-Ajut al Quart Món, viurà l’edició d’enguany entre els dies 14 i 20 de desembre.

Enguany al concurs participaran 51 intèrprets, 31 en categoria de cant i 20 en categoria instrumental. El concurs es compon de dues categories: la instrumental on poden participar solistes, amb o sense acompanyament de piano, i de cambra, fins a un màxim de cinc membres; i la categoria de cant, on poden participar-hi solistes lírics.

TRES FASES
El concurs té tres fases, la primera de les quals, la de selecció, tindrà lloc els dies 14 i 15 de desembre i serveix per triar 16 intèrprets (vuit de cada categoria) que passaran a la següent fase.

La segona fase tindrà lloc, sense públic, als centres cívics de Can Déu i el Josep Maria Trias i Peitx, d’on en sortiran vuit finalistes que passaran a la fase final. Aquest últim concert es farà a l’Auditori Axa-Les Corts el 20 de desembre a partir de les sis de la tarda. Hi podrà haver públic, amb aforament limitat i reserva prèvia d’entrades. Els guanyadors de les categories instrumental i de cant rebran un premi de 3.000 euros.