Cartell promocional de la terrorífica vetllada. Espiga de les Corts

El terror torna a visitar el barri i, més concretament, la seu de l’entitat cultural l’Espiga de les Corts (Joan Gamper, 30), amb la 2a edició del Festival de Cinema de Terror – Klownfestival, que se celebrarà el dissabte 30 d’octubre. Després de l’èxit de l’any passat, l’Espiga i la pàgina web www.klownsasesinos.com es tornen a unir per oferir als amants del cine d’horror una nit plena de crits, sang i fetge.

La vetllada començarà a les vuit del vespre i comptarà amb la projecció de les pel·lícules 36 pasos, Tokyo Gore Police i No profanar el sueño de los muertos. A cada pausa, entre pel·lícula i pel·lícula, es duran a terme altres activitats. Per una banda, es podrà gaudir de diferents curtmetratges del gènere, unes peces que sovint fusionen el gore més sanguinolent amb l’humor. A més, se sortejaran regals. Cal recordar que l’entrada és totalment gratuïta.

El Klownfestival va nèixer l’any passat, amb un gran èxit de públic, aprofitant la proximitat del Festival de Sitges i de la festa de Halloween.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram