Les inscripcions es poden realitzar al Centre Cívic Joan Oliver

1.022 euros són els que en l’anterior edició va aconseguir el Triatló Solidari. Una quantitat monetària que va anar a parar a un projecte a Bolívia de l’ONG EDUCO. Un programa que tenia la finalitat d’atendre les dificultats d’aprenentatge dels infants amb discapacitat.

Enguany se celebra la tercera edició d’aquesta jornada esportiva. Serà el proper dia 2 de juny amb tres proves diferents per tal de recaptar fons per l’Associació Selva Camerun i el seu projecte Ajut a l’ensenyament al Camerun.

LES PROVES

Córrer, pedalejar i ballar. Tant senzill com això per ajudar als més necessitats del Camerun.

Una de les proves és la Cursa Solidària. Córrer o caminar durant 21 minuts per tal de sumar euros pel fons solidari.

En segon lloc, aquells que ho prefereixin podran pedalejar 20 minuts damunt la bicicleta d’spinning i dirigits per un tècnic especialitzat.

Sota el nom de Zumba s’amaga la tercera de les proves del Tercer Triatló. No deixar el ritme de banda durant mitja hora. La Zumba és una disciplina fitness d’origen colombià que barreja balls com mara la salsa, el merengue, la cúmbia, el reggaeton i la samba. Un cop finalitzades les tres proves del Triatló, tots els participants podran acudir al dinar de germanor a base de butifarrada.

COM PARTICIPAR-HI

Els interessats en participar en aquesta jornada solidària poden formalitzar les seves inscripcions al Centre Cívic Joan Oliver o bé a la pàgina web carrerasolidaria.com. El cost per als nens és d’1 euro i pels adults, 3. Les famílies de més de dos membres pagaran 5 euros i les associacions amb un mínim de vuit participants, 15.

El Triatló tindrà lloc el 2 de juny a la Gran Via de Carles III, entre l’Avinguda Madrid i el carrer Maria Barrientos entre les 10h i les 14h.