Rosario serà al Jardins de Pedralbes el 8 de juny. Foto: Arxiu

El festival de música Jardins de Pedralbes ha confirmat un altre nom per a l’edició d’enguany, la novena. Es tracta de Rosario Flores, que oferirà un concert el pròxim 8 de juny.

Des de l’organització han explicat que Rosario presentarà els seus grans èxits i noves cançons com ara Te lo digo todo y no te digo na, un tema que ha publicat fa poc i que forma part d’un nou disc que està a punt de veure la llum.

Amb una llarga carrera farcida d’èxits i amb milions de còpies venudes, Rosario també ha estat premiada amb diferents guardons durant la seva carrera, com ara el Grammy Llatí al millor àlbum vocal de pop femení dels anys 2002 i 2004. A banda, acumula dotze discs de platí i tres discs d’or i l’any 2020 va rebre la Medalla d’Or al mèrit en Belles Arts.

El seu nom s’afegeix a un cartell on un any més hi haurà grans artistes i grups com ara Miguel Ríos, Sara Baras, Love of Lesbian, Loquillo, Jethro Tull, Raphael, Patti Smith and Band, James Blunt, Vanesa Martín, Madness, Alan Parsons Live Project, Juanes, Il Divo, Diego El Cigala, Rozalén, Mónica Naranjo, Amaia, Carla Bruni o Nathy Peluso. El festival arrencarà l’1 de juny amb l’espectacle de la ballarina Sara Baras, que també pujarà a l’escenari l’endemà.