Trànsit Corts

El Districte està avaluant l’impacte de les darreres mesures. Foto cedida

La pacificació dels entorns de l’Escola Bressol Xirol i l’Escola Anglesola ha fet augmentat des de fa mesos el trànsit als carrers del nucli antic del barri de les Corts. Així ho van denunciar a mitjans de març una allau de queixes veïnals que van portar l’Ajuntament a canviar el sentit de trams de tres carrers: Doctor Ibáñez, Solà i Joan Gamper. Des del grup de veïns i comerciants del nucli antic de les Corts La De Cal Déu, alerten, però, que el canvi de sentit de Joan Gamper, que ara és de baixada fins a Travessera de les Corts, ha empitjorat més la situació.

“Hi ha molts més cotxes que circulen per aquest carrer perquè, a diferència de Numància, permet arribar fins a Travessera de les Corts sense passar per cap semàfor”, asseguren des de La de Cal Déu i alhora afirmen que també hi ha problemes amb el pàrquing de 120 vehicles de Joan Gamper. “Tenir l’obligació d’anar cap avall en sortir del pàrquing, fa que donin més volta pel nucli antic”, afegeixen. Per tal d’intentar retornar la calma en aquest punt del barri, indiquen, el grup de veïns i comerciants traslladarà aquests problemes al Consell Plenari de demà.

Per part seva, fonts municipals asseguren que encara s’estan avaluant els tres darrers canvis de sentit fets, ja que només fa quinze dies que es van implantar. La idea, afegeixen, és conèixer més opinions veïnals per veure quines seran les “pròximes passes a seguir”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram