L’interior de l’escola es caracteritza pels espais oberts. Foto: Escola Anglesola

El disseny interior de l’Escola Anglesola, fet per l’estudi Vora Arquitectura, ha rebut un premi en el marc de la celebració dels 2A Continental Architectural Awards 2019.

L’interior de l’escola, que està situada de forma provisional a l’edifici de la masia de Can Rodés, es caracteritza per tenir un sistema de parets de fusta i portes corredisses. Això permet que el centre pugui implementar millor el seu projecte educatiu, que es basa a fomentar la flexibilitat i a no tenir espais tancats.

En declaracions a Betevé, la cap d’estudis de l’escola, Migdalia Bellart, explica que el disseny interior els dona “molta flexibilitat a l’hora de fer grups oberts i crear espais de lliure circulació”.

Actualment l’Escola Anglesola té tres cursos (P3, P4 i P5) i està previst que el curs que ve ja estigui a l’edifici definitiu del carrer Numància.