L’Associació de Veïns i Veïnes Independentistes de les Corts ha denunciat que no podrà fer un acte de commemoració del referèndum de l’1 d’octubre aquest cap de setmana perquè el Districte els ha posat moltes traves per a la seva celebració.

Des de l’entitat expliquen que l’argument del Districte ha estat que, amb els dos caps de setmana següents amb actes de la Festa Major, era millor no tenir un tercer cap de setmana amb actes al carrer. Des del Districte confirmen aquest argument però afegeixen que la nova entitat no està constituïda i que això genera un problema a l’hora de donar el permís. Fonts del PSC deixen clar que no hi ha cap motivació política darrere de la decisió i ho atribueixen a qüestions tècniques.

Des d’ERC, que va presentar una pregunta a la regidoria per conèixer els detalls de la polèmica, expliquen que no veuen motivació política en la decisió. Tot i això, els republicans estan mediant entre el Districte i el CDR de les Corts (que també forma part de l’organització de la commemoració) per intentar que l’acte finalment es pugui celebrar.

Oficialment, a l’hora del tancament d’aquest diari, l’entitat no havia rebut la confirmació de la denegació del permís.