El mural ja decora l’hort urbà del passatge Felipe de Paz. Foto: Ajuntament

Un gran mural a l’hort urbà del passatge Felipe de Paz. Això és el que van aconseguir fer diumenge passat la plataforma artística Rebobinart juntament amb diverses entitats de les Corts que treballen amb gent discapacitada.

El projecte, nascut en el marc de la cessió d’aquest espai per a la gestió de l’hort urbà que fan el Centre d’Higiene Mental de les Corts, l’Espai Jovecardí, l’Associació Discapacitat Visual Catalunya, l’Associació de Veïns Les Corts Sud, l’Associació de Veïns Camp Nou, el Centre Ocupacional Paideia, i el Taller Ocupacional Ariadna, va ser possible gràcies a la participació de l’artista costa-riquenya Natalia Morales, que va ser l’encarregada de dissenyar el mural.

Morales va copsar l’imaginari de les persones implicades en el dibuix, el disseny final del qual va néixer fruit d’un procés d’intercanvi entre l’artista i les persones que gestionen l’hort. El projecte també va comptar amb la participació de l’artista Octavi Serra, que a través de diverses tècniques artístiques va fer possible la participació de les persones amb dèficit visual.

En el procés també hi va tenir un paper important la mediadora de conflictes Elisenda Carbonell, que va crear una dinàmica que va permetre a les persones del taller comunicar, amb paraules clau, les seves sensacions.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram