El pis és al carrer del Comandant Benítez. Foto: Maps

La Jenny és una dona que viu amb els seus tres fills menors d’edat al carrer del Comandant Benítez, al barri de la Maternitat i Sant Ramon, i que podria ser desnonada de forma imminent. Va entrar a viure en el seu pis actual fa tres anys, però va ser víctima d’una estafa i va acabar firmant un contracte fals.

Actualment el pis és del fons inversor Cerberus, protagonista de diverses polèmiques al conjunt de la ciutat relacionades amb l’habitatge, després d’adquirir-lo al banc Santander, que va ser qui va presentar la denúncia per aconseguir expulsar-la del pis i ho va fer a través de la via penal, cosa que implica que no hi hagi una data fixa per al desnonament. Des del Grup d’Habitatge de les Corts han denunciat aquest cas i recorden que es tracta d’una persona que té acreditada una situació de vulnerabilitat, cosa que implica que la propietat del pis li hauria d’oferir una solució, tal com marca la llei catalana actual.

NEGOCIACIONS
Des de fa dies l’Ajuntament i el Grup d’Habitatge de les Corts estan negociant amb Cerberus per mirar d’aconseguir una solució per aquesta dona i els seus tres fills. “Tenim l’esperança que li acabin donant un lloguer social al mateix pis, però hi ha poc marge de temps perquè el seu desallotjament pot tenir lloc en qualsevol moment”, expliquen des del Grup d’Habitatge de les Corts.