Hilton Barcelona

Els Mossos han confirmat que l’individu pateix una malaltia mental. Foto: Hilton

Falsa alarma aquesta passada nit a l’Hotel Hilton, on s’han viscut moments de terror. Un client de l’hotel ha trucat a la recepció avisant que faria esclatar dues bombes que havia col·locat en dues motxilles, segons ha avançat El Nacional i ha confirmat Betevé. “Vinc amb un propòsit i tinc dues bombes a la motxilla”, hauria dit l’individu a recepció. Segons els Mossos d’Esquadra, però, l’home hauria indicat que portava dues bombones de gas.

L’avís ha tingut lloc de matinada i els Mossos d’Esquadra han mobilitzat diverses unitats de Tedax  i Arro, especialistes en desactivar explosius i en antiterrorisme, que han acudit immediatament a l’hotel, on finalment han comprovat que es tractava d’una falsa alarma i no d’una amenaça real.

Malaltia mental

L’home no tenia explosius i pateix una malaltia mental, segons ha explicat el cos policial. Els Mossos han definit l’ensurt com una “amenaça feta per una persona que acaba sent traslladada a un centre hospitalari”. Amb tot, el cos policial destaca que s’ha actuat tenint en compte que l’alerta terrorista segueix en nivell 4.

L’home ha estat atès pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i se l’ha traslladat a la unitat de psiquiatria d’un hospital.