Un dels cartells que ha fet la xarxa de suport. Foto cedida

La Xarxa de Suport Mutu de les Corts està acabant de perfilar la posada en marxa d’una xarxa d’aliments per cobrir totes aquelles necessitats que puguin tenir alguns veïns del barri a causa de la crisi social provocada pel coronavirus.

En Gerard, un dels portaveus de la xarxa, explica que les entitats que es dediquen a qüestions socials relacionades amb el repartiment d’aliments “estan desbordades”. L’objectiu, explica aquest veí, és aconseguir un local –estan acabant de mirar quines opcions tenen- que serveixi perquè dos o tres dies a la setmana, en hores concretes, es pugui repartir el menjar que s’anirà recollint.

A banda de la xarxa d’aliments, la Xarxa de Suport Mutu ha anat fent el seguiment d’una quarantena de veïns per donar-los suport i ajuda en tot el que els ha fet falta. “El suport veïnal és fonamental aquests dies”, explica aquest membre de la xarxa.

TEIXIT VEÏNAL
D’altra banda, aquest portaveu de la Xarxa de Suport Mutu de les Corts també remarca que el teixit veïnal que s’està creant aquests dies pot ser positiu per al barri de cara la tornada de la normalitat. “A les Corts el teixit veïnal no és tan sòlid com en altres barris i ara haurem d’encarar una crisi social que necessitarà que la gent s’impliqui i faci xarxa”, conclou.