La ciutat de Barcelona continua el seu projecte d’estendre la xarxa de carril bici per tots els districtes de la Ciutat Comtal. Actualment ja es troben ope­ratius un total de 180 quilòmetres de carril bici i s’espera que abans de la primavera, quan finalitzarà el mandat municipal, la xarxa arribi fins als 200 quilòmetres de camí entre rondes verdes i trams de carril bici.

Durant el primer semestre de 2011, s’està duent a terme la segona fase d’aquest projecte, en la qual hi ha previst que s’implementin els trams de carril bici a la zona de Pedralbes. Al barri, s’habilitarà la nova via exclusiva per al pas de bicicletes a la vora del Parc de Pedralbes, exactament als carrers Jordi Girona i Primo de Rivera, i també en el tram de l’avinguda de l’Exèrcit que enllaça amb aquests carrers. Un altre tram que es farà durant els propers mesos al districte serà el del carrer Numància (entre plaça de Prat de la Riba i avinguda Dia­gonal).

La inversió que es realitzarà a les Corts es només una part de la despesa total a Barcelona, que suma prop de 4,4 milions d’euros durant el darrer mandat de govern municipal.