La comissió de govern de l’Ajuntament va aprovar a finals d’any el projecte d’urbanització de tot l’entorn del Camp Nou que contempla el projecte de l’Espai Barça.

Es tracta d’un pas més perquè la transformació urbanística que s’ha de fer al voltant del futur estadi blaugrana es pugui posar en marxa durant aquest primer semestre. Des de l’Ajuntament defensen que les obres permetran que el nou recinte esportiu s’integri “amb nous espais oberts” al barri de la Maternitat i Sant Ramon, com és el cas del tram del carrer d’Arístides Maillol entre la Travessera de les Corts i el carrer Cardenal Reig.

“URBANISME TÒXIC”
Cal recordar que la FAVB i diferents entitats veïnals cortsenques han mostrat la seva oposició al projecte des de fa molt de temps i el defineixen com un cas “d’urbanisme tòxic”. L’entitat defensa que el projecte no compleix l’article 98.1 de la llei d’Urbanisme, ja que consideren que l’acord signat entre el club i l’Ajuntament no contempla l’obligació de compensar amb espais verds la transformació de sòls qualificats d’equipaments esportius.

D’altra banda, ahir i dilluns una grua va retirar la passarel·la que unia el Miniestadi amb el Palau Blaugrana, cosa que va obligar a tallar el trànsit, en horari nocturn, del carrer d’Arístedes Maillol.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram