El Districte inaugura una llar-residència per a persones amb malaltia mental

El barri de Les Corts acull des del passat dissabte un nou centre amb serveis per a persones amb malaltia mental. La nova residència, club social i servei pre-laboral ofereix 48 places d’acolliment residencial, 25 de servei prelaboral i 70 de club social.

Amb aquesta nova incorporació, l’Ajuntament enriqueix la xarxa d’equipaments per a persones discapacitades al Districte.

INCLUSIÓ

L’obertura d’aquesta nova residència forma part del pla d’actuació que s’ha posat en marxa durant aquest mandat, que té en especial consideració la creació d’una comunitat per la inclusió. En aquest sentit, el Districte preveu generar noves aliances elaborant una agenda d’activitats concretes per facilitar la inclusió i treballar per donar facilitats als ciutadans, per exemple, a l’hora d’accedir al mercat laboral.

A més, també es dissenyaran activitats i programacions que permetin ampliar les oportunitats laborals d’aquestes persones en la vida quotidiana de la ciutat.

EQUIPAMENT

El Departament de Benestar Social i Família ha invertit 6.594.152 euros en les obres de construcció i adequació d’aquest equipament. L’obra s’ha executat conjuntament amb el Departament de Salut, que hi ha instal.lat un Centre d’Atenció Primària. La llar es troba al carrer Montnegre, 25.