Pavelló L'Illa virtual

Una imatge virtual de la façana verda del nou pavelló. Foto: AIA

Ja es coneixen més detalls sobre com serà el Pavelló Municipal L’Illa després de la reforma. Tal com es pot veure en les imatges del projecte publicades per l’estudi d’arquitectura AIA, el nou pavelló tindrà una façana verda, que recordarà com haurien de ser els edificis del futur per fer les ciutats més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. En les altres parts de l’edifici hi haurà la nova pista que es vol incloure i l’actual, així com els serveis associats del poliesportiu. Pel que fa al calendari de les obres, es preveu que comencin l’estiu del 2023. El seu pressupost aproximat serà de 10 milions d’euros.

Pavelló alternatiu

Per tal que tots els usuaris de les instal·lacions –alumnes de les escoles Santa Teresa de Lisieux i Ítaca i entitats esportives– tinguin un lloc proper a aquestes on practicar esport mentre es facin les obres, la setmana passada es va arribar a un acord en el consell plenari. Es va aprovar que el Districte buscaria amb totes les parts una ubicació per al pavelló alternatiu, diferent de la proposada inicialment.

Aquesta era el parc de la Bederrida i el problema és que algunes entitats van assenyalar que quedava lluny del pavelló L’Illa per desplaçar-se a fer activitats extraescolars.