L’oposició ha criticat l’organització del concert. Foto: Blanca Blay / ACN

Tots els grups de l’oposició han reclamat a l’alcaldessa Colau que comparegui en una comissió extraordinària per tal que doni explicacions sobre la cancel·lació del polèmic concert ‘Barcelona, ens en sortirem’, que s’havia de fer el 9 de maig.

Des d’ERC, JuntsxCat, Cs, PP i Barcelona pel Canvi consideren “imprescindible” conèixer tots els detalls de l’expedient municipal tramitat que havia de servir fer l’esdeveniment, que tenia un cost de 200.000. En un primer moment aquests diners els posava l’Ajuntament però posteriorment Mediapro i El Terrat, els encarregats de l’organització, van dir que assumien ells el cost. La retirada progressiva de molts dels artistes que havien de tocar va acabar provocant que Colau anunciés la retirada de l’espectacle.

Després de l’anunci de la cancel·lació, Colau va assegurar que li sabia molt de greu tota la polèmica generada i va acabar contra la situació creada. “No ens en sortirem amb odi i linxaments”, va dir. Per la seva banda, el president de Mediapro, Jaume Roures, s’ha mostrat “sorprès” per la reacció dels partits de l’oposició.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram