La publicació Línia Les Corts va ser fundada l’any 2005. Foto: Arxiu

El periòdic Línia Les Corts passa a ser una publicació quinzenal i deixa enrere la seva periodicitat mensual. La capçalera, fundada l’any 2005, incrementarà així la seva presència al districte i podrà informar millor i amb més regularitat els cortsencs.

A partir d’ara, els lectors podran trobar Línia Les Corts cada dos dimecres als punts habituals de distribució, principalment els comerços dels diversos barris i els equipaments públics.

330.000 EXEMPLARS
Línia Les Corts forma part de la xarxa de periòdics de proximitat Línia, que té una difusió de 331.350 exemplars mensuals, tal com ho indiquen les dades certificades publicades dijous 8 de gener per PGD, que corresponen al període setembre-novembre per a 19 de les 21 capçaleres de la xarxa del Grup Comunicació 21.

D’aquesta manera, Línia és la capçalera gratuïta local no diària amb més difusió de Catalunya. Si se suma la difusió total de setembre a novembre, aquestes 19 edicions de Línia assoleixen gairebé el milió d’exemplars: 994.050. En concret, Línia Vallès Oriental té una difusió de 7.975 exemplars setmanals, mentre que les edicions de Badalona, Gràcia, Sant Martí i Sants registren una mitjana de 14.975 exemplars quinzenals cadascuna d’elles.

De les capçaleres mensuals, Línia Mar (Castelldefels, Gavà, Viladecans, El Prat), Ciutat Vella, Eixample, Horta-Guinardó, Les Corts, Nou Barris, Sant Andreu i Sarrià-Sant Gervasi tenen una difusió de 14.975 exemplars mensuals respectivament, mentre que Línia Nord (Baix Llobregat nord), Línia Tres (Esplugues, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern), Línia Vallès (Cerdanyola, Barberà i Ripollet) i Línia Vallès Sabadell registren 9.975 exemplars mensuals cadascuna.

A la difusió total certificada s’hi haurien de sumar els exemplars de les edicions de la trimestral Línia Turisme, pendent d’auditar, i de Línia Mar Baix Maresme, mensual que es llançarà al febrer.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram