Les dades de PGD-OJD de 2019 certifiquen la bona salut de la xarxa de periòdics de proximitat Línia i la seva forta implantació als districtes de Barcelona. De la certificació destaquen els dos quinzenals històrics Línia Les Corts, amb 5.899 exemplars per edició, i Línia Sants, amb un acumulat de 12.200 exemplars mensuals.

Línia Eixample, amb 5.008 exemplars certificats, és el primer setmanari en la història del districte central de Barcelona i també el primer que engloba tot un districte i no només un barri.

Per la seva part, els 6.017 exemplars mensuals de Línia Sant Martí consoliden una capçalera que és referent al districte més poblat de la ciutat. La certificació també reforça Línia Horta, amb 4.899 exemplars auditats. En sis dels deu districtes de Barcelona, Línia ja és l’única capçalera de proximitat.

Fora de la ciutat de Barcelona destaca la difusió mitjana del setmanari Línia Nord, al Barcelonès Nord, que amb 9.058 exemplars de tiratge mitjà és l’única publicació auditada a Badalona, Sant Adrià, Montgat i Tiana.

El Grup Comunicació 21 també ha consolidat plenament Línia Nord al Montserratí: amb 9.104 exemplars quinzenals auditats ja és la publicació de referència a Martorell i el seu entorn i actualment és l’única capçalera local que s’imprimeix al Baix Llobregat Nord. També destaca la xifra aconseguida pel setmanari Línia Vallès, que celebra els 20 anys d’existència amb una de les difusions més altes de la comarca del Vallès Oriental: 10.467 exemplars que es distribueixen tots els divendres.

63 EXPOSITORS
Amb l’objectiu d’incrementar la visibilitat de les publicacions Línia, el Grup Comunicació 21 està en plena fase d’implementació d’un ambiciós pla d’expositors distribuïts en mercats, centres cívics, biblioteques, gimnasos, estacions de tren i alguns supermercats. Actualment ja hi ha ubicats 63 expositors i el pla de negoci contempla arribar als 200 a finals d’any.

Davant la crisi sanitària, els expositors permeten una distribució neta, ordenada i adaptada a les circumstàncies. En aquests moments, Línia ja és l’empresa editora de publicacions gratuïtes amb més expositors de Barcelona i l’àrea metropolitana.